BeautyGel, als u zich te jong voelt voor rimpels.

De evolutie in het opvullen van weke delen is vooral te danken aan de ontwikkeling van het aantal beschikbare methodes, met een nadruk op de beschikbare diversiteit aan injecteerbare materialen. Door de stijging van de welvaart en het toenemende belang dat men aan het uiterlijk hecht, laten steeds meer consumenten tekenen van ouderdom en onvolkomenheden in het gezicht behandelen. Leeftijd, gezondheid en vitaliteit worden immers vaak op basis van onze uitstraling beoordeeld.

BeautyGel bestaat uit hyaluronzuur, een natuurlijk bestanddeel van de menselijke huid. Hyaluronzuur is de laatste jaren uitgegroeid tot het belangrijkste bestanddeel voor rimpelbehandeling en geeft de huid haar volume en natuurlijke elasticiteit terug. In de ouder wordende huid neemt de hoeveelheid daarvan af waardoor rimpels kunnen ontstaan. BeautyGel vult de afgenomen hoeveelheid natuurlijk hyaluronzuur aan, waardoor de huid haar volume en elasticiteit terugkrijgt. De vochtbalans wordt hersteld en de rimpels vervagen. BeautyGel geeft uw huid zijn natuurlijke uitstraling terug. Veilig, snel en puur natuur.

Het hyaluronzuur in BeautyGel wordt verkregen door fermentatie en is dus niet van dierlijke afkomst. Een voorafgaande huidtest is niet noodzakelijk.

Resultaten
Het is belangrijk te weten dat iedere huid verschillend is. Daarnaast zijn er ook variabele factoren die de duur van het resultaat kunnen beïnvloeden: zoals huidtype, het te behandelen gebied, levensstijl (roken, zonnebank...). Vanwege de kwaliteit van het in BeautyGel aanwezige hyaluronzuur mag u verwachten dat het resultaat ruim 6 maand zal aanhouden. Dat resultaat kan worden behaald na een initiële behandeling van 2 zittingen. Doordat BeautyGel oppervlakkig wordt aangebracht, is esthetisch resultaat direct zichtbaar.
Behandeling
De behandeling met BeautyGel kan direct gebeuren. De behandelingsprocedure is eenvoudig en vindt plaats in de behandelkamer van de arts of schoonheidsspecialist.
Na de behandeling bestaat de mogelijkheid tot enige zwelling en roodheid die één tot twee dagen kan aanhouden. U kunt uw dagelijkse activiteiten onmiddelijk na de behandeling hervatten.