Supreme DHE.Age
Het beroemde jeugdhormoon afkomstig uit de medische wereld.

 • "Antirimpel"-verzorging voor de rijpere vrouw.
 • Geeft essentiële fyto-hormonen.
 • Intensieve regeneratie.
 • Toe te passen tussen 45 en 65 jaar.

Deze behandeling richt zich tot vrouwen die hun huid een fundamentele avant-gardeverzorging wensen te geven. De behandeling tracht de voornaamste mechanismen van de jeugdigheid weer op gang te brengen. Deze intense huidherstellende behandeling activeert opnieuw de belangrijkste anti-ageing-effecten van DHEA op de huid. De gerealiseerde studies tonen een buitengewone ritmeversnelling aan van de celvernieuwing. Zo merkt men na 1 maand gebruik een gevoelige verbetering van de huidkwaliteit. De huid vertoont nieuwe tekenen van vitaliteit en jeugdigheid, wordt gladder, soepeler en steviger en manifesteert haar weerstand en dynamisme. Verder kan men duidelijk een vermindering van het aantal en van de diepte van rimpels waarnemen. Deze kuur kan 2 tot 3 keer per jaar zonder contra-indicatie worden gevolgd en deze is geschikt voor alle huidtypen.

Menu


Botu-like
De rimpel bestrijdende werking van Botuline boven de huid geïnjecteerd.

 • Speciale "rimpel"-behandeling.
 • Voorhoofd, neus, gevoelige huid rond de ogen, hals.
 • Geen enkele giftige werking, absoluut veilig.
 • Vanaf 35 jaar.

Uw gelaat is de expressie van uw gevoel (lachen, vreugde, concentratie, verdriet). Onze gelaatsspieren worden per dag gemiddeld 7.500 maal samengetrokken. Deze herhaalde spierbewegingen dragen bij tot de vorming van rimpels en lijntjes. Dankzij de biochemische werking van een nieuwe hexapeptide worden de factoren afgeremd, die verantwoordelijk zijn voor de vorming van deze rimpels, de zogenaamde neurotransmitters. Door deze werking worden dag na dag de gelaatslijnen minder zichtbaar. Uitgebreid onderzoek toont zeer aantrekkelijke resultaten na een kuur van 30 dagen. Deze resultaten zijn zichtbaar vanaf de 1e verzorging. Dat geldt voor horizontale rimpels op het voorhoofd, verticale rimpels rond de wenkbrauwen, rimpels rond de ogen, lachrimpels, rimpels rond de mond, rimpels in de hals.

Menu


Lipo-Lift-contour
Een lifting uitstellen door de ovale vorm van het gelaat opnieuw te tekenen.

 • Onderhuids vet verminderen.
 • De wangen fijner en de hals slanker maken.
 • De verslapte zones liften en opnieuw aanspannen.
 • Vanaf 40 jaar.

Gewichtstoename, vermoeidheid, hormonale wijziging eventueel na een zwangerschap of eenvoudigweg de natuur die haar gang gaat. Dit zijn enkele oorzaken van een gelaat dat te rond of te zwaar is. In de loop der tijd verplaatst dat onderhuids vetweefsel zich naar de lagere delen van het gelaat. Velen onder ons denken aan een chirurgische ingreep om dat te verhelpen, bijvoorbeeld "face lifting". Wij bieden u de mogelijkheid deze radicale ingreep uit te stellen, te voorkomen, of de resultaten langer te behouden. De behandeling is tegelijk volledig en spectaculair. U zult versteld zijn van het onmiddellijke effect van deze niet-chirurgische aangename gelaats-lifting.

Menu